Nero Giardini sko

Hos Damkjær sko er vi stolte af at forhandle Nero Giardini sko. Brandet har base i Italien, hvor produktionen også foregår. Nero Giardini fortæller selv, at deres sko er lavet med en mission – en mission om producere sko og støvler i meget høj kvalitet.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Nero Giardini er stolte af at have produktionen i Italien modsat mange konkurrenter, som flytter deres produktion til billigere lande. I sidste ende kan man fornemme den Italienske passion i skoene.

Skulle der opstå behov for personlig og professionel vejledning, vedrørende køb af Nero Giardini sko, eller andre brands, er du altid mere end velkommen til at hive fat i os. Du kan besøge os i vores butik i Holstebros gågade, og få den nødvendige hjælp og vejledning.

Nero Giardini sko er vældig populære

Hos Damkjær Sko har vi et bredt udvalg af Nero Giardini både indenfor støvler og sko. Vores mission er hele tiden at holde vores udvalg opdateret, så du kan få de nyeste Nero Giardini sko. Producenten følger nutidens trends, og det resulterer både i høje og lave støvler samt støvler med høj hæl. Eller tag vores moderigtige sneakers med lynlås eller sticks og kombiner med dit favoritsæt tøj.

Lækre og holdbare Nero Giardini sko

Produceret i Marche regionen i Italien, hvor stoltheden stråler igennem for godt håndværk. Dette er fundamentet for Nero Giardini sko, og et fundament du vil mærke ved erhvervelse af et par Nero Giardini sko. Hos Damkjær sko er vi stolte af denne passion for godt håndværk, og derfor finder du brandet i vores sortiment.

Forlæng levetiden via vedligehold af Nero Giardini sko

Ønsker du at give dine Nero Giardini sko de bedste betingelser for en lang levetid, så er det vigtigt, at du vedligeholder dem med vores plejeprodukter. Da mange af produkterne fra Nero Giardini er lavet i et organisk materiale som læder eller skind, skal de plejes lidt ekstra for at holde længere. Tag f.eks. vores creme eller læderfedt for optimal vedligeholdelse.