Marco Tozzi Sko

Selvom navnet lyder Italiensk er Marco Tozzi et brand fra Tyskland. Marco Tozzi lancerede deres første kollektion af sko og støvler tilbage i 1979. Modekoncernen Wortmann står bag Marco Tozzi sko og har i dag stor succes rundt omkring i Europa. Med et par Marco Tozzi sko er du sikker på fremragende kvalitet og komfort til en god pris. De tre parametre danner grundlaget for brandets succes.

-20%
DKK 479,96
-20%
DKK 479,96
-20%
DKK 479,96
-20%
DKK 359,96
-20%
DKK 359,96
-20%
DKK 359,96
-20%
DKK 479,96
-20%
DKK 559,96

Kvalitetsprodukter med Marco Tozzi

Marco Tozzi benytter udelukkende kvalitetsmaterialer til produktionen af deres kollektioner. Det udmønter sig i de fineste læder, skind og ruskind, som giver optimale betingelser for, at du kan have dine Marco Tozzi sko i lang tid. Udover at være moderigtige med passende kollektioner til nutidens mode og trends, er Marco Tozzi efterhånden et synonym for god pasform og komfort, hvorfor et par Marco Tozzi sko aldrig går af mode.

Marco Tozzi – til moderne kvinder i alle aldre

Med et par Marco Tozzi får du moderne sko til kvinder i alle aldre. Noget helt unikt, at producenten rammer så bredt med Marco Tozzi kollektionen, at de kan bæres af kvinder i alle aldre. Med andre ord, så bliver du aldrig for gammel eller for ung til et par Marco Tozzi sko. På Damkjær Sko har vi et bredt udvalg af Marco Tozzi sko, og her finder du både sko, sandaler og støvler. Vi sørger løbende for at have de bedste og nyeste trends hjemme, så du kan holde dig helt opdateret med dine Marco Tozzi sko.

Vedligehold dine Marco Tozzi sko

Da de fleste af vores Marco Tozzi sko er lavet i et organisk materiale som læder og skind, er det vigtigt, at man vedligeholder sine Marco Tozzi sko. Man kan bruge helt almindeligt læder fedt eller sko creme. Forhør dig gerne hos os hvilke plejeprodukter vi anbefaler til dine Marco Tozzi sko.

Hvis du skulle få brug for gode råd eller vejledning om dit næste par Marco Tozzi sko, skal du blot kontakte os hos Damkjær sko. Vi er skonørder helt ind til (fod) knoglen, og er parat til at hjælpe dig med hvad end du har brug for. Besøg vores fysiske butik i gågaden i Holstebro, og få hjælp til at finde den rette sko.