Glerups hjemmesko

Med Glerups hjemmesko får du den ultimative komfort som forventes af en hjemmesko. Lavet af uld sørger Glerups hjemmesko for at holde dine fødder varme og tørre. Glerups Hjemmesko er en populær skotype, der er håndlavet i Danmark af 100% naturlige materialer.


Glerups er en familiejet virksomhed, som har deres produktion på bopælen. Det er derfor lige så meget en passion som en virksomhed at drive Glerups sko. Her går egne får, som den gode kvalitet udspringer fra.

Hos Damkjær sko er vi eksperter i Glerups sko. Kontakt os derfor gerne, hvis du har brug for råd og vejledning til dine næste par Glerups hjemmesko. Besøg vores butik i Holstebro, hvor vi står klar til at hjælpe dig med dit køb af hjemmesko.

Glerups sko startede som et hobbyprojekt

I 1993 filtede Nanny Glerups for første gang hjemmesko med uld fra sin egen gotlandske fåreflok. Det blev starten til Glerups eventyr. Efter den varme modtagelse fra familie og venner voksede hobbyen til en hel produktion. Glerups hjemmesko har siden arbejdet målrettet på at forbedre virksomheden, som i dag sælger Glerups sko verden over.

Ekstraordinær kvalitet med Glerups sko

Når du får et par Glerups hjemmesko på er du ikke i tvivl. Her er der kræset om materialer og produktionen. Hjemmeskoene er så behagelige at have på, at man ikke ønsker at tage dem af. Derfor har Glerups sko produceret hjemmeskoene med en gummisål, så du kan tage ud i dem, hvis behovet opstår. Glerups uld kommer fra egen Gotlandske fåreflok, hvilket straks føles på foden.

Hjemmeskoene er lavet af 100% ren, naturlig uld og har en lækker, blød sål af naturligt latex, der er skridsikker og fleksibel. Glerups Hjemmesko er kendt for deres høje kvalitet, god pasform og hyggelige udseende.

Der er flere gode grunde til at vælge Glerups Hjemmesko. Først og fremmest er de utrolig behagelige at have på. De bløde, naturlige materialer former sig efter dine fødder og giver en behagelig og varm fornemmelse. Glerups Hjemmesko er perfekte til at holde fødderne varme på kolde vinterdage eller til at tage på efter en lang dag på arbejdet.

Glerups Hjemmesko er også et godt valg for dem, der ønsker at købe miljøvenligt. Uld er et naturligt, bæredygtigt og biologisk nedbrydeligt materiale, der ikke belaster miljøet på samme måde som kunstige materialer.

Rengøring og vedligeholdelse af Glerups hjemmesko

Uld har en naturlig evne til at rense sig selv, og dine Glerups sko vil forblive friske, hvis du sørger for at lufte dem, og giver dem mulighed for at hvile. Fjern nemt pletter med uldvask eller en våd klud, og støvsug dine Glerups rene for støv. Hurtigt og effektivt kan du vedligeholde din Glerups sko, og det anbefaler vi for den længste levetid.

Vær opmærksom på at dine Glerups hjemmesko vil fælde de første 3-4 uger efter køb. Dette er helt normalt og aftager ved brug.