Rieker Herresko

Er et klassisk design og komfort, der er til at mærke, det du går efter ved en herresko? Æstetik, kvalitet og design er noget, tyske Rieker virkelig har styr på og succes med at kombinere i deres herresko. For med en herresko fra Rieker får du ikke kun en klassisk flot sko. Du får også en pasform og en komfort, der går ind og aflaster knæ, ryg og hofter.

-20%
kr. 639,95
-20%
kr. 639,95
-20%
kr. 679,96
-20%
kr. 519,96
-20%
kr. 879,96

Facebook Live

Rieker Sko Herre

kr. 799,95
-20%
kr. 519,95
-20%

Tysk kvalitet, der kan mærkes

Rieker er et familieforetagende med en lang og succesfuld historie bag sig. For det hele startede i 1874 i det sydlige Tyskland, hvor virksomheden blev grundlagt. Ikke længe efter tog de velhavende norditalienere brandet og kvalitetsskoene til sig. Siden har Rieker ekspanderet og udviklet sig i takt med tendenserne og moden uden at gå på kompromis med den kvalitet, de står for.

Kvaliteten er fortsat det, Rieker er anerkendt og kendt for, hvilket er blandt grundene til, at deres sko forhandles over langt det meste af Europa samt i USA, Canada og Japan. Rieker er kvalitet – og det kan du få lov at mærke på egne fødder med en Rieker herresko.

Rieker herresko – forkælelse for dine fødder

Med mere end 100 års erfaring og tradition for at producere komfortable, lækre og flotte herresko, kan du roligt forvente dig ren forkælelse for dine fødder, når du tager en Rieker herresko på. Mange af sålerne til skoene er nemlig håndsyede, hvilket giver en meget fleksibel sål, der støtter op om fødderne hele dagen lang hver dag.

Som om det ikke var nok, producerer de også deres herresko med tanke på antistress, som blandt andet indebærer en fantastisk stødabsorbering, der aflaster knæ, ryg og hofter. Når du køber Rieker herresko fra os, får du derfor en sko, du kan holde ud at have på hele dagen og som ikke giver dig et behov for at hæve og hvile fødderne, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag.

Vil du derfor gerne forkæle dine fødder er Rieker herresko et oplagt valg.

En gang Rieker herresko altid Rieker herresko!

Rieker herresko bliver produceret i et stilrent design, der gør det nemt for dig at matche dem til ethvert klassisk outfit. Skoene kan desuden bruges både i dagligdagen samt til festlige lejligheder, da de laver alt lige fra åbne sandaler til sporty sneakers og klassiske snøresko. Uanset hvad du har brug for, er Rieker herresko et fremragende og komfortabelt valg, da skoenes kvalitet ikke vil skuffe dig. Tværtimod kan de godt gå hen og blive vanedannende, hvis du prioriterer komfort og kvalitet i hverdagen.

Stort udvalg af herresko fra Rieker

Rieker herresko er indbegrebet af velvære og god stil i hverdagen og ved festlige lejligheder, hvilket du hurtigt vil bemærke, når du klikker dig igennem den ene sko efter den anden fra Rieker. For i udvalget finder du alt lige fra den klassiske sorte sko i lækkert skind til en praktisk men stilet vinterstøvle i en flot brun. Både støvler og sko findes i modeller og varianter som kan bruges til et pænt hverdagsoutfit samt til et stilet og klassisk look, når den står på hyggelige sammenkomster med venner eller familie.

Det skønne ved Rieker herresko er, at de henvender sig til flere aldersgrupper. Som ung med en kvalitetsbevidst stil kan du med fordel se vores let forede støvle i sort skind med lynlås, der både egner sig til et par smarte jeans eller tætsiddende bukser. Skal det være lidt mere formelt og til den ældre aldersgruppe kan du med fordel se på vores lækre snøresko i brunt skind. Fælles for alle skoene er, at de er elegante, klassiske og fantastiske at have på.

Sæt dig gerne godt til rette bag skærmen og klik dig stille og roligt gennem vores udvalg. Vi er sikre på, at vi har en model, der tiltaler dig. Ellers er du velkommen til løbende at tjekke vores sortiment, da vi hele tiden opdaterer vores udvalg i takt med sæsonernes og modetendensernes skiften.

Priserne er altid lave, så du uanset budget kan klæde dig stilet og klassisk på.

Køb Rieker herresko online hos Damkjær Sko

Gå gerne på jagt efter lækre herresko i vores online univers hos Damkjær Sko. Vi har sammensat et udvalg af sko, støvler og sandaler, som vi håber, du kan lade sig inspirere af. Det er nemt og enkelt at finde netop den sko, du har brug for, da du kan filtrere efter skotype ude i venstre side. Det samme kan du gøre med prisen øverst på siden, så du nemt og hurtigt kan shoppe det par sko, der kan løfte dit hverdagsoutfit.

Hvis du gerne vil prøve dem på, inden du køber dem, kan du også finde produkterne i vores fysiske butikker. Her er du mere end velkommen til at finde netop det fodtøj, der passer dig bedst.

Kan du bedst lide at shoppe, når der er tilbud? Så hold et godt øje med vores side, da vi løbende tilbyder ekstra gode priser på vores herresko, ligesom vi også alt efter sæson har udsalg, så der er plads til nye, moderne modeller. Her er det bare med at slå til, så du måske endda har plads i budgettet til at forkæle dig selv med mere end et par sko.

Spørg os endelig i butikken, over telefonen eller per e-mail, hvis du har spørgsmål til størrelser, materialer med mere. Der er ikke det, vi ved om herresko. Så tøv endeligt ikke. Vi glæder os til at klæde dig på med lækre Rieker herresko!