Rohde sko

Indbegrebet af en behagelig stund for dine fødder finder du med Rohde sko. Har du endnu ikke prøvet et par Rohde sko, vil du blive glædeligt overrasket. Hvis du har prøvet et par Rohde sko, så er det nok derfor, at du i dette øjeblik kigger på dem igen. Her på siden finder du vores brede udvalg af Rhode sko. Se udvalget af både Rhode sandaler og Rhode hjemmesko hos Damkjær Sko.

kr. 599,95
-20%
Original price was: kr. 399,95.Current price is: kr. 319,96.
-20%
Original price was: kr. 399,95.Current price is: kr. 319,96.
-20%
Original price was: kr. 649,95.Current price is: kr. 519,96.

Rohde sko til både dame og herre

Rohde sko findes både til mænd og kvinder, og du kan bære dem hele året rundt, hvis du føler for lidt frisk luft til dine fødder.

Skulle der opstå behov for vejledning om Rhode sko, skal du ikke tøve med at kontakte Damkjær Sko. Vi har et helt hold af fod- og skonørder, der hver dag dedikerer sin tid til, at matche fødder med de helt rigtige sko. Du er altid meget velkommen til at besøge os i butikken i Holstebro, hvor du får personlig sparring af vores medarbejdere.

Den tyske effektivitet overført til komfort og god holdbarhed. Dette er grundlaget for Rohde sko som snart har rødder 100 år tilbage. Rohde sendte deres første sko på markedet i 1926, og har siden første kollektion været en verdensomspændende succes.

Sko til hele familien med Rohde

Med Rohde findes sko til hele familien. Hvor Rohde damesko har et mere feminint udtryk, finder man et mere maskulint udtryk med Rohde sko til mænd. Med andre ord er der Rohde sko til hele familien, og dermed kan i alle dele den behagelige følelse og komfort med hinanden.

Udover at Rohde sko har godt design og er komfortable, så holder et par Rohde sko også til at blive brugt. Rohde sko holder ikke bare en enkelt eller to sæsoner, som det ses med mange andre sko, hvor man simpelthen har trådt dem ud eller slidt dem op.

Køb Rohde sko online eller i butik

Køb dit næste par Rohde sko online på vores webshop, hvor du finder et stort udvalg af forskellige Rohde sko til både herre og damer. Du kan også vælge at besøge vores butik i Holstebro, hvor du har mulighed for at prøve følelsen af disse lækre Rohde sko inden du køber et par.