Sofie Schnoor sko

Sofie Schnoor er et familieejet etableret i 2001. Sofie er drevet af kreativitet og passion om at skabe moderigtige sko, som hun selv ville gå i. Dette danner grundlaget for Sofie Schnoor sko. Her på siden finder du hele udvalget af Sofie Schnoor hos Damkjær Sko.

-20%
Original price was: kr. 899,95.Current price is: kr. 719,95.
-20%
Original price was: kr. 899,95.Current price is: kr. 719,95.
-70%
Original price was: kr. 799,95.Current price is: kr. 239,98.
-50%
Original price was: kr. 799,95.Current price is: kr. 399,95.
-20%
Original price was: kr. 699,95.Current price is: kr. 559,96.
kr. 1.199,95
-54%
Original price was: kr. 1.299,95.Current price is: kr. 599,95.
-50%
Original price was: kr. 799,95.Current price is: kr. 399,95.
-43%
Original price was: kr. 699,95.Current price is: kr. 399,95.

Hos Damkjær Sko forhandler vi et bredt udvalg af Sofie Schnoor sko , som både ser godt ud, og som sidder godt på foden. I dag kan man finde Sofie Schnoor sko i hele verden, hvilket er resultatet af moderigtige sko til enhver kvinde.

At vælge den helt rigtige sko kan nogle gange kræve hjælp. Men frygt ej! Hos Damkjær Sko er vores dedikerede skonørder klar til at vejlede dig i Sofie Schnoor sko, og alle andre brands i sortiment, så du kommer hjem med en sko der støtter, føles lækker og samtidig passer til din individuelle stil. Besøg vores butik i Holstebro indenfor åbningstiden og få personlig vejledning.

Sofie Schnoor sko er tidløs og altid i udvikling

Sofie Schnoor startede eventyret kun med en sko kollektion til kvinder. Efterfølgende blev sko til børn lanceret, hvor den samme passion kom til udtryk. Her blev der kun produceret Sofie Schnoor sko, som hun kunne se hendes børn i. Efter adskillige sko kollektioner kunne Sofie Schnoor præsentere hendes første tøj kollektion. Sofie Schnoor tøj går godt i spænd med hendes sko, men Sofie Schnoor har aldrig glemt, hvor eventyret starter – og derfor bliver der den dag i dag stadig lagt meget energi i sko kollektionerne.

Flere forskellige styles med Sofie Schnoor sko

Hos Damkjær sko kan vi tilbyde flere forskellige styles af sko, som passer til enhver smag. I vores sortiment finder du alt fra klassiske Sofie Schnoor støvler, til rå Sofie Schnoor sandaler og sko. Alle modeller har deres eget unikke touch og finish, hvilket giver muligheden for at skabe sin egen stil. Det gode håndværk som kendetegner Sofie Schnoor sko giver dig holdbare og komfortable sko, så du kan have dine yndlings Sofie Schnoor sko i lang tid.

Køb Sofie Schnoor på net eller i butik

Hos Damkjær Sko er vi stolte af at tilbyde muligheden for at købe Sofie Schnoor sko både online i og vores butik i Holstebro. I butikken har du mulighed for at se og røre vores brede udvalg af Sofie Schnoor sko, og her kan du også få personlig betjening og rådgivning. Saml inspiration i butik og køb online eller omvendt – valget er helt dit eget. Uanset hvad så vil vi gøre alt for, at du får den bedste service og rådgivning til købet af dit næste par Sofie Schnoor sko.