Gabor Sko

Er du på udkig efter nye og lækre sko? Men går du ikke på kompromis med hverken mode eller komfort? Så finder du hurtigt og nemt et par nye sko fra Gabor, da de producerer sko til kvinder uden at gå på kompromis med kvaliteten og designet. Gabor sko er et stilbevidst og komfortabelt valg, da brandet ved, hvad kvinders fødder gerne vil have. Gabor sko er derfor et uundgåeligt valg, hvis du godt kan lide at klæde dig pænt og moderigtigt på.

-20%
Original price was: kr. 899,95.Current price is: kr. 719,96.
-20%
Original price was: kr. 899,95.Current price is: kr. 719,96.
-20%
Original price was: kr. 899,95.Current price is: kr. 719,96.
kr. 899,95
kr. 799,95
kr. 799,95
kr. 899,95
kr. 899,95
kr. 899,95
kr. 799,95
kr. 899,95
kr. 899,95
kr. 899,95
kr. 899,95

Ballerina

Gabor Sko Dame

kr. 699,95
kr. 799,95
kr. 799,95
kr. 799,95
kr. 899,95
kr. 999,95
kr. 899,95
-20%
Original price was: kr. 899,95.Current price is: kr. 719,95.
kr. 899,95
kr. 899,95

Gabor sko – et kvalitetsbevidst valg

Hvis du gerne vil vælge kvalitet, så skal du vælge en Gabor sko. Brandets signatur er netop at producere en sko med et godt håndværk uden at gå på kompromis med stilen. De skaber deres sko med en overbevisning om, at de kan bruges til enhver lejlighed, så det er nemt for enhver kvinde at tage en sko på fra Gabor, som hun føler sig selvsikker i uanset lejlighed.

Gabor har netop formået at udvikle kvalitetssko, som er kendetegnet ved at sidde perfekt og holde længe – præcist som man forventer det af en sko i god kvalitet. Det er derfor heller ikke så underligt, at mange af vores kvindelige kunder er vilde med mærket, uanset om de leder efter nye sneakers, støvler, sandaler eller noget helt fjerde.

Meget sko for pengene

Vi kvinder elsker sko og kan faktisk ikke få nok. Det er vi meget bevidste om hos Damkjær Sko, hvorfor vi netop har valgt at føre et stort og bredt udvalg af Gabor Sko. For med Gabor får du virkelig meget sko for pengene, ligesom du kan udskifte flere af dine udtjente sko i garderoben, uden du skal tømme pungen for penge. Det kan du, da brandet netop er blevet populære på at producere sko efter sloganet ”masser af sko med masser af stil for lidt penge”. Det kan vi godt lide hos damkjaersko.dk, da vi gerne vil gøre det muligt for enhver stilbevidst kvinde at gå i sko, hun føler sig komfortabel i.

Klik dig derfor endeligt gerne igennem vores brede udvalg af sko, da vi har noget for enhver smag. Se for eksempel vores smarte slenter sandaler i brun til varme sommerdage herhjemme eller sydpå samt vores sneakers, der fås i farverige og mere afdæmpede farver. Vi har med udvalget forsøgt at sammensætte det således, at der er noget til kvinder, der kan lide det klassiske samt til kvinder, som er klassiske, men godt kan lide at eksperimentere lidt med farvevalget. Vi er derfor helt sikre på, at du finder noget, der falder i din smag!

Et førende tysk skomærke

Ligesom mange andre skomærker her på shoppen er Gabor sko tyskproduceret. Brandet blev grundlagt af Bernhard og Joachim Gabor i Hamborg tilbage i 1949 og har siden produceret sko i højeste kvalitet. Faktisk var Gabor den første virksomhed i Tyskland til at anvende færdigsåler til deres produktion, hvilket var forud for amerikanerne, som ikke turde gøre det på dette tidspunkt.

Det gik især stærkt for Gabor i 1960’erne, hvor de blev utroligt populære på grund af deres kreativitet og tekniske kunnen. Det var derfor også på dette tidspunkt, at de formåede at blive set som et kvalitetsmærke, hvilket gav dem den unikke mulighed at komme ind på det amerikanske marked. Det og at skoene ikke kostede lige så meget som konkurrenterne, fik deres popularitet til at vokse eksplosivt i de følgende årtier.

Vi er hos Damkjær Sko derfor ikke i tvivl om, at du bliver rigtig glad for dine sko fra Gabor, da design, kvalitet og komfort går op i en højere enhed.

Stort udvalg af Gabor sko

Hvis du mangler en flot og lækker sko, behøver du ikke lede længere. Her på siden finder du nemt alt lige fra farverige Gabor sneakers i et moderigtigt design til Gabor støvler med eller uden hæl, som gør selv din nabo eller kollega misundelig. Vi har et væld af forskellige designs inden for de forskellige skotyper, ligesom vi har sko i alle tænkelige størrelser, så du ikke går forgæves.

Vi vil så gerne klæde dig på med flotte og moderigtige sko. Vi har derfor virkelig strammet os an for at sammensætte et udvalg, der frister og giver dig lyst til at tage verden med storm.

Gabor sko online hos damkjaersko.dk

Vil du gerne blive bedre til at forkæle dig selv? Men skal det gerne være nemt? Vi er meget bevidste om, at det kan være svært at finde tid til at prøve nye og lækre sko i en hverdag, hvor jobbet kræver meget, børnene skal hentes og motion skal dyrkes. Derfor har vi haft fokus på at gøre det så nemt som muligt for dig at forkæle dig selv.

Her på siden kan du nemlig nemt sortere i skotyperne, så du på et øjeblik kan klikke dig videre til de favoritsko, du har udset dig hos os. Du får derfor nemt et overblik over de nyeste designs, så du enkelt og simpelt kan skabe det perfekte look til både hverdag og fest.

Vi har desuden også hurtig levering, så du ikke skal vente alt for længe på at kunne klæde dig på med nye og lækre sko. Vi er ret sikre på, at vi har alt det fra Gabor sko, som du godt kunne tænke dig eller drømmer om. Forkæl derfor endeligt gerne dig selv med stilfulde pumps til kjolen eller farverige sneakers til dine jeans.

Vores online butik er en verden af muligheder for kvinder, der gerne vil gøre noget godt for dem selv og deres fødder.