Adidas sko

Adidas er i dag et af de mærker, som sælger flest sko på verdensplan. Mange forbinder Adidas sko med de tre ikoniske striber, som har fulgt Adidas siden begyndelsen. Hos Damkjær Sko er vi stolte af at være skonørder. Vi har mange års erfaring med at finde den helt rigtige sko til hver enkelt individs fødder. Har du derfor spørgsmål vedrørende køb af Adidas sko, skal du ikke tøve med at besøge vores butik i Holstebro gågade eller skrive til vores kundeservice. Hos Damkjær finder du et stort udvalg af Adidas sneakers dame og Adidas sneakers herre.


Vækstrejsen uden ende for Adidas sko

Historien om Adidas er også historien om to tyske brødres bitre rivalisering. Efter en familiær konflikt gik de hver til sit og skabte hhv. Adidas og Puma. Siden har Adidas klædt utallige fodboldstjerner og olympiske atleter på. Adidas sko har igennem tiden leveret sko til mange af sportsverdenens stjerner. Heraf er der udsprunget kollektioner som Adidas Samba og Adidas Stan Smith. Mange kender nok også Adidas sko for Adidas Superstar kollektionen. Det mest populære og omtalte samarbejde til dato er dog partnerskabet med rapper Kanye West. Partnerskabet har taget limited edition sneakers til et nyt niveau under sloganet ”Impossible is nothing”. Adidas sko har vækstet ved at profilere produkterne i samarbejde med prominente navne og sportshold, hvilket har sikret dem en stadig stigende vækstrejse. Du kan læse meget mere om Adidas skos' historie her

Kvalitet og komfort med Adidas sko

Adidas sko var ikke blevet en af verdens største leverandører af sko uden at fokusere på kvalitet og komfort. Derfor er Adidas i dag nogle af de mest komfortable sko du kan have på. I vores sortiment finder du både sko med midtersål i gummi og skum. Mange af de nye Adidas sko kommer med skum midtersål for maksimal komfort og bounce.

Adidas sko rummer noget for enhver smag

Hos Damkjær sko har vi et bredt udvalg af Adidas sko både til herre og damer. Vi sætter en ære i at have et bredt udvalg, og du finder derfor også Adidas sko i forskellige farver og former hos os. Hvis du ønsker at have dine Adidas sko i ekstra lang tid kan vi anbefale at tekstilimprægnere dine næste Adidas sko. Én af de helt store grunde til, at netop Adidas sko er så populære, skyldes at der er noget for alle! Uanset køn og alder, er vi næsten 100% sikre på at sko fra Adidas vil falde i din smag. Der findes så mange forskellige modeller, der egner sig godt til forskellige fodtyper, samtidig med, at farver, mønstre og designs også varierer meget.

Hos Damkjær Sko har vi taget en del forskellige Adidas sko i sortiment, så netop du kan finde lige det par, du søger.