Om Damkjær Sko

Vi hos Damkjær Sko er en skobutik og webshop, som går op i kvalitet og god service. Vi har drevet fysiske skobutikker og været i skobranchen i flere generationer i mere end +80 år. Hos Damkjær Sko vil du altid kunne finde et stort udvalg af kvalitetsfodtøj til både dame og herre. Vi vægter god kundeservice, som det højeste og alle skal have den bedste oplevelse hver eneste gang i de fysiske butikker og på vores webshop.

Butikkerne:

Hos Damkjær Sko er vores udannede personale rustet med en stor viden omkring vores sko, som vil hjælpe kunderne med hurtigt og kompetent at finde lige det fodtøj, de står og mangler.

Webshoppen

Alle varerne på webshoppen kan også købes i vores butik i Holstebro. Vi har uddannet personalet i vores kundeservice. Her kan du altid ringe ind og få hjælp til spørgsmål omkring vores produkter. Vi sætter en ære i at have gode billeder af vores produkter og fyldige produktbeskrivelser.

Brands:

Hos Damkjær sko sætter vi en ære i at have gode og stabile brands at tilbyde vores kunder.

Du vil hos Damkjær sko finde mærker som: Rieker, Ecco, Gabor, Angulus, Cashott, Duffy, Glerups, Rohde, Puma, Adidas, Tamaris og meget mere.

Damkjær Sko