Panama Jack sandaler

Trænger du til at forkæle fødderne i sommervarmen? Så er Panama Jack sandaler en perfekt måde at gøre det på, da den håndlavede kvalitet føles fantastisk for dine fødder. Om du skal slappe af derhjemme eller ud på sommerlige eventyr, er Panama Jack sandaler et rigtig godt match.

-20%
Original price was: kr. 899,95.Current price is: kr. 719,96.
-20%
Original price was: kr. 999,95.Current price is: kr. 799,96.
-20%
Original price was: kr. 999,95.Current price is: kr. 799,96.
-20%
Original price was: kr. 999,95.Current price is: kr. 799,96.
-20%
Original price was: kr. 999,95.Current price is: kr. 799,96.
-20%
Original price was: kr. 999,95.Current price is: kr. 799,96.
-20%
Original price was: kr. 999,95.Current price is: kr. 799,96.

Tag fødderne på eventyr med Panama Jack sandaler

Fødder i vandkanten. Duften af træer. Smagen af grillpølser. Der er mange eventyr, der venter lige rundt om hjørnet. Men hov! For at få det perfekte eventyr er det nødvendigt med godt og sommerligt fodtøj.

Har du ikke nogen sandaler endnu? Så er det, hvad du kan få med Panama Jack, der er af håndlavet kvalitet. Det lækre læder er heller ikke til at tage fejl af, som sammen med det øvrige fokus på komfort og kvalitet gør sandalen til et rigtig godt match, når den står på eventyr. Sålerne er lavet af kork og er utroligt behagelige at have på – også hvis du vælger de høje sandaler til grillfesten i haven.

Om du tager på eventyr lige rundt om hjørnet, eller gerne vil afsted ud i det danske land eller til sydlige himmelstrøg, er Panama Jack sandaler en god følgesvend.

Komfort og kvalitet hele sommeren med Panama Jack sandaler

Panama Jack sandaler er håndlavet kvalitet til dine fødder. For de producerer udelukkende sandaler, der er lavet med stor omhyggelighed – i hånden. Det er med til at sikre en kvalitet, der ikke kan fås mange andre steder eller ved mange andre typer af sandaler.

Kan du samtidig også godt lide at have en afslappet og naturlig stil, er sandaler fra Panama Jack noget, du ikke kan være foruden. Der er ikke gået på kompromis med hverken materialer eller design, da de er fremstillet med læder i bedste kvalitet, bløde indersåle og velcro, der holder til at blive åbnet og lukket om og om igen.

Kalder stranden på dig? Er du klar til at feste i solen? Eller glæder du dig til de mange og hyggelige sammenkomster i haven? Så forkæl dig selv med Panama Jack sandaler med det samme.

Sandaler med eller uden hæl – hvad er du til?

Søger du et par luftige og flotte sandaler, du kan have på, når du skal afsted på arbejde? Eller kalder fødderne på en sandal med en lækker og feminin kilehæl, som du kan tage på, når sommerfesten står for døren? Panama Jack sandaler fås i forskellige designs og udtryk, hvilket giver dig mulighed for at klæde dig på, præcis som du gerne vil det, når sommeren står for døren.

Forkæl gerne dig selv med dame sandaler i forskellige farver og med og uden hæl, så du har til enhver anledning. Det er altid skønt at kunne hive sandaler frem, der matcher den søde sommerkjole, eller som går perfekt til den luftige nederdel og den farverige t-shirt.

Har du spørgsmål til størrelser, pleje eller noget tredje omkring sandalerne, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at give dig og dine fødder komfort.