Rieker støvler

Det er tid til at skifte sandalerne eller sneakersne ud med støvler, når det bliver koldt, gråt og regnfuldt. Efterår, foråret og vinteren er perfekte årstider til Rieker støvler. Her hos Damkjær Sko finder du et bredt udvalg af støvler og støvletter fra det tyske kvalitetsbrand Rieker. De har nemlig stor viden om sko, og med deres effektive skoproduktion, der går helt tilbage til 1874, er de mestre i at lave både sko, støvler, sneakers og andet fodtøj til både kvinder og mænd.

kr. 649,95
kr. 699,95
kr. 599,95
kr. 699,95
kr. 649,95
kr. 649,95
kr. 749,95
kr. 699,95
kr. 649,95
kr. 649,95
kr. 699,95
kr. 699,95
kr. 699,95
-20%
Original price was: kr. 599,95.Current price is: kr. 479,96.
kr. 899,95
kr. 749,95
-20%
Original price was: kr. 749,95.Current price is: kr. 599,96.
-20%
Original price was: kr. 649,95.Current price is: kr. 519,96.
-20%
Original price was: kr. 699,95.Current price is: kr. 559,96.
-20%
Original price was: kr. 699,95.Current price is: kr. 559,95.
-20%
Original price was: kr. 799,95.Current price is: kr. 639,96.
-20%
Original price was: kr. 799,95.Current price is: kr. 639,96.
-20%
Original price was: kr. 699,95.Current price is: kr. 559,96.
-20%
Original price was: kr. 799,95.Current price is: kr. 639,96.

Hos os kan du derfor købe Rieker støvler til både mænd og kvinder, og du kan frit vælge mellem forskellige designs, farver og udformninger.

Damkjær Sko er ikke blot en onlinebutik men også en mindre kæde af skobutikker, der er placeret i det midt- og nordjyske. Du finder nemlig vores butikker i Holstebro, Struer og Thisted. Hvis du ikke bor i nærheden af en af vores fysiske butikker, er der ingen grund til at ærgre sig. Du kan nemlig sagtens bestille Rieker støvler eller andet fodtøj fra vores webshop.

Her hos Damkjær Sko sætter vi en ære i at tilbyde både god service, kvalitetsfodtøj og kyndig rådgivning og vejledning. Hvis du kontakter os for at spørge om vores udvalg af f.eks. Rieker støvler, så kan du derfor altid regne med at få venlig og kompetent vejledning.

Rieker støvler med fokus på pasform og komfort


Tysk design og funktionalitet er ofte kendetegnet ved at være i særklasse, og det gælder også for Rieker støvlerne. De er nemlig udformet med fokus på pasform og komfort. Hos Damkjær Sko finder du derfor et udvalg af kvalitetsstøvler fra et pålideligt og vellidt skobrand.

Når du vælger Rieker støvler til dine fødder, sender du et signal til andre om, at du ikke tager dine fødder for givet, og at du ønsker det bedste fodtøj. Dine fødder er nemlig essentielle for, at du kan fungere i dagligdagen. Da man står op og går meget af tiden, så er det vigtigt, at man passer på sine fødder. Det gør du med vores udvalg af Rieker støvler.

Uanset om du vælger Rieker støvler eller andet fodtøj fra Rieker, så kan du altid være sikker på at få et par sko eller støvler, som er behagelige at have på dagen lang, og som er lavet til mange forskellige lejligheder og brugssammenhænge. Derfor finder du også et lækkert udvalg af Rieker fodtøj inden for kategorierne sandaler, sneakers, loafers, slenters, højhælede sko og støvletter. Prisniveauet for Rieker støvler og støvletter ligger typisk på omkring et par få hundrede kroner til oppe omkring tusind kroner.

Vi forhandler Rieker støvler til kvinder og mænd, da det er de produkter, der er i deres produktsortiment. Så hvis du leder efter støvler og støvletter til børn, skal du finde fodtøj til dit barn blandt et af de andre brands.

Vælg Rieker støvler med højt, mellem eller lavt skaft


Du kan have forskellige ønsker til dit fodtøj alt efter både vejret, din øvrige påklædning og konteksten. For eksempel kan du ønske at have lange støvler på, når du tager til runde fødselsdage om vinteren, eller du kan have et ønske om at bære Rieker støvler, der har et kort skaft, sådan at du nemt kan have bukser på, som du dermed ikke er nødt til at have udenpå eller inden i støvlerne.

Rieker støvler fås i mange forskellige afskygninger. Her hos Damkjær Sko forhandler vi modeller med både højt, mellem og lavt skaft. Hver type støvle har fordele og ulemper, og det er op til dig at vurdere, om du har brug for en model med lavt skaft, som du nemt kan tage på, hvis du skal ud at gå en tur i sne og slud, eller om du har brug for en Rieker vinterstøvle med mellemhøjt eller højt skaft, som kan lune noget mere af benet.

Udover at de enkelte sko har skæfte i forskellige længder, så er der også ting såsom farve, materialer, plejehensyn og øvrig udformning at tage hensyn til. Du kan bl.a. kigge på, om dine Rieker støvler er lavet af skind eller læder, som vil have godt af en omgang imprægnering, inden du tager dem i brug, eller om de er lavet af kunststof.

Ydermere kan du også vælge Rieker støvler efter, om de er forede eller uforerede. De Rieker støvler, som vi forhandler, fås med forskellige tykkelser af foring, og du kan eksempelvis ønske at have et par lettere støvler til regn og blæst, som ikke er for varme i overgangsperioden, ligesom du kan ønske at have nogle tykke vinterstøvler med langt skaft, som holder både underbenene og fødderne varme i frostvejr.

Et par andre typiske kendetegn ved Rieker støvler er deres memosoft-såler og deres Riekertex-overflade, som er vandafvisende. Rieker støvler med memosoft-såler er meget bløde og behagelige at have på, da sålen former sig efter din fod. Hvad angår overfladen, så skal du være opmærksom på, om de støvler, du vælger, har Riekertex-overflade. Hvis de har det, kan du undlade at give dem imprægnering.

Moderigtige farver og smart design


De typiske farver, som Rieker støvlerne har, er sort, hvid og grå, men du kan også sagtens finde sko og støvler fra Rieker i andre farver. Rieker er nemlig et kvalitetsbrand, som følger med moden. Derfor forhandler vi også Rieker støvler i trendy farver såsom blå, brun, blågrøn, grøn, beige, muldvarpegrå og orange.

Riekers hovedkontor er i dag placeret i Thayngen i Schweiz, og oprindeligt havde firmaet stort fokus på at producere sko til norditalienerne. I dag tager skoproducenten udgangspunkt i det europæiske marked, men de har også et skarpt blik på internationale tendenser.

Rieker er et firma, som har skiftet både navn og ejere flere gange. Det var nemlig oprindeligt opkaldt efter dets to ejere (Rieker & Seitz), dengang det blev stablet på benene i 1874. Lang tid senere, da Heinrich Rieker døde (i 1905), blev firmaet overtaget af hans sønner, og det kom da til at hedde Rieker & Co.

Der er ikke blot en masse lækre sko at vælge imellem her på vores webshop. Når du vælger sko fra Rieker, får du nemlig også et stykke af en international succeshistorie. Riekers sko er kendte for deres Antistress-funktion, og det gør dem til smart fodtøj, hvor der både er tænkt i farver, smart design og – vigtigst af alt – en god pasform og komfort.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Rieker støvlerne har Antistress-funktion, så kan du ringe eller skrive til os, og så gør vi vores bedste for at afklare spørgsmålet. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til andre ting. Vi glæder os til at betjene dig.