Gabor Sneakers

Vil du gerne klæde dig på med sneakers, der er moderigtige og følger tidens puls? Så er du kommet til det rette sted, da Gabor har lækre sneakers til den moderne og stilbevidste kvinde, der både gerne vil holde det klassisk men også farverigt og sprudlende. Det fantastiske ved Gabor er, at de har en lækker finish og en høj kvalitet, som er svære at komme udenom, når garderoben skal opdateres.

kr. 999,95
-50%
Original price was: kr. 899,95.Current price is: kr. 449,95.
-20%
Original price was: kr. 899,95.Current price is: kr. 719,96.
-20%
Original price was: kr. 899,95.Current price is: kr. 719,96.
-20%
Original price was: kr. 1.099,95.Current price is: kr. 879,96.
-20%
kr. 879,96kr. 1.099,95
-20%
Original price was: kr. 1.099,95.Current price is: kr. 879,96.
-20%
Original price was: kr. 1.099,95.Current price is: kr. 879,95.

Damkjær Sko tilbyder et nøje udvalg af Gabor sneakers til kvinder, der godt kan lide at gå i fodtøj, der både er komfortable og smarte at se på. Vores udvalg består af sneakers i forskellige, detaljerige designs. Vi har så vidt muligt forsøgt at sammensætte et udvalg, der tager højde for, at enhver kvinde er forskellig og derfor har forskellige præferencer. Så hvad enten du har brug for sneakers til hverdagsbrug eller til at peppe festoutfittet op med, har vi, hvad du leder efter.

Det hele startede med et lommeur

Tyskere kan det der med kvalitet, og det er ingen undtagelse, når det kommer til Gabor sneakers. For ligesom mange andre af vores brands her på shoppen er Gabor et tysk brand, som virkelig forstår sig på komfort og kvalitet – og hvad der skal til for at sikre det.

Skoeventyret startede tilbage i 1949 med et lommeur, som de to unge tyskere Bernhard og Joachim Gabor byttede til fordel for en symaskine. Med hård flid og en sans for detaljer, komfort og kvalitet gik der ikke længe, før Gabor blev et eftertragtet brand i USA.

Kvaliteten og den fantastiske komfort er noget, der stadig holder ved i den moderne udgave af brandet, som i dag er et af de førende skotøjsmærker i Europa. På damkjaersko.dk finder du hele sortimentet af sneakers; alt lige fra komfortable og behagelige sneakers til fritiden til den lækre og flotte model i trendy farver. De er alle designet til almindelige fødder og er for det meste smal i designet.

Gabor sneakers til modebevidste kvinder

Gabor ved om nogen, hvad kvinder godt kan lide. I hvert fald hvis man skal bedømme skoene på deres designs og feminine udformning. Det kan vi godt lide hos damkjaersko.dk, da vi gerne vil give alle danske kvinder mulighed for at klæde sig pænt og feminint på.

Med de gode og lave priser er det også muligt. For med Gabor sneakers får du virkelig meget for pengene. Du får nemlig ikke kun en sko, der understreger dit outfit og din stil. Du får også en sko lavet i materialer, der holder længe og som ikke giver dig ømme fødder selv efter en travl dag med mange skridt. Med Gabor sneakers får du alt i en til en lav pris, så du har mulighed for at købe sko til alle sæsoner eller til samtlige af dine outfits.

Vi sørger hele tiden for at opdatere vores udvalg af sneakers, så det stemmer overens med sæsonernes trends og tidens tendenser. Hold derfor gerne et løbende og godt øje med siden her, så du ikke går glip af de nyeste modeller.

Gabor sneakers til gode priser

Hos Damkjær Sko går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores udvalg af sko og sneakers. Men det betyder ikke, at det også afspejler sig i prisen. For netop prisen har vi prioriteret at holde så lav som muligt, så du og andre kvinder kan klæde sig moderigtigt på uden at skulle vende og dreje hver en øre.

Vi har naturligvis også ofte gode tilbud og udsalg, når vi gerne vil forkæle dig lidt ekstra eller der skal gøres plads til nye og smarte modeller. Holder du derfor godt øje, kan du få ekstra meget sko for pengene hos os.

Køb Gabor sneakers online

Kan du godt lide at shoppe på nettet? Eller har du ganske enkelt bare svært ved at finde tid til at planlægge dine shoppeture inden for vores butikkers åbningstider på grund af en travl hverdag? Så har vi gjort det nemt og enkelt for dig at klikke dig igennem vores udvalg af Gabor sneakers her på shoppen, som har åbent 24/7. Aldrig har det være nemmere at forkæle dig selv med gode og lækre sko, som du ikke kun bliver glad for, når du åbner kassen – glæden mærkes også dag efter dag takket være den gode komfort.

Med vores online butik kan du finde frem til dine nye sneakers uanset tidspunkt – selv sent på aftenen, hvis det er der, du har mest tid og ro til at tænke i forkælelse til dig selv. Når vores medarbejdere møder ind igen og kan se, du har lagt en bestilling, sørger de for hurtigt at finde dem frem og sende dem afsted til dig, så du kun behøver vente få hverdage på at kunne tage de nye sneakers i brug.

Vi håber, du kan lade sig inspirere her på shoppen – skriv eller ring endeligt til os, hvis du har brug for hjælp, inden du klikker en af vores modeller ned i indkøbskurven.

Køb Gabor sneakers hos Damkjær Sko i dag

Hos Damkjær Sko lader vi os ikke begrænse eller nøjes med. For det synes vi heller ikke, at vores kunder skal. Derfor har vi ikke alene et bredt og spændende sortiment af Gabor Sneakers. Vi har også adskillige butikker, hvor vi gør det muligt for dig fysisk at prøve skoene, inden du køber dem. Her kan du også spørge personalet ind til pleje af skoene, størrelser og hvad der ellers lægger dig på sinde, når du køber nye sko.

I butikkerne kan du finde Gabor og andre lækre skomærker, som du både kender og højst sandsynligt også elsker. Udvalget af Gabor sneakers er lige så bredt i vores fysiske butikker, som det er online. Så find gerne det par, du gerne vil have her online og gå så ned i butikken og prøv dem, hvis du gerne vil være helt sikker i dit valg.

Mulighederne er mange. Så hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, er du velkommen til at shoppe online her eller besøge os i vores butikker.