Bianco loafers

Er du ikke så meget til klassiske sandaler? Eller vil du gerne kombinere sandaler med lækre loafers? Bianco loafers er et stilfuldt element til garderoben, der gør det godt som en sommersko.

-80%
Original price was: kr. 999,95.Current price is: kr. 199,95.

Blot de fine ankler med Bianco loafers

Med sommer kommer lettere og mere luftigt fodtøj. Med loafers har du rigtig mulighed for at style dit outfit med både sommertøj og klassisk kontortøj. Om du gerne vil style det op eller ned eller bare sætte prikken over i’et, er det, hvad du kan med loafers.

De er et rigtig godt alternativ til dig, der ikke er meget til at blotte fødderne i sandaler eller gemme fødderne helt væk i lukkede sko. De kan også være et rigtig fint alternativ til stiletter, da det er muligt at få Bianco loafers med ekstra høj sål eller hæl. De kan derudover være i casual og stilfuldt look. Så alt efter hvad du er til, eller godt kunne tænke dig, har du mulighed for at klæde dig godt på med er par loafers dame, som passer netop til din stil.

Find dine favorit Bianco loafers

Er du til smart læderlook? Eller kan du godt lide det mere stilfulde look med skind og spids snude? Begge dele er, hvad du kan finde her på siden. For der er både mere chuncky loafers med høj sål og lækkert læder samt nogle meget stilfulde og trendy Bianco loafers med spændedetaljer og spids snude. Altså kan du både skifte mellem et casual look med sneakers og t-shirt og blazer og nederdel alt efter, hvad du skal.

Uanset hvilke Bianco loafers du kaster din kærlighed på, kan du være sikker på at få nogle sko, der giver god støtte i løbet af dagen. For Bianco designer og fremstiller også loafers med tanke på, at dine fødder skal have det godt. Hele dagen.

At de tilmed også er nemme at få af og på er blot endnu en bonus.

Brug Bianco loafers året rundt

Loafers er primært tænkt som en sommersko på grund af det mere åbne og lette design. Men, det skal ikke afholde dig fra at bruge dem til en vinterfest eller på kontoret. For sammen med nogle footies kan du sagtens holde fødderne varme og samtidig bevare det smarte og trendy look.

Sørger du samtidig for at imprægnere dine Bianco loafers, forbliver de også pæne og rene. Alt efter materiale kan du tørre dem af med en våd klud eller give dem noget lak eller skocreme. Jo mere opmærksom du er på pleje af dem, jo længere tid holder de sig pæne og smarte – og kan modstå skidt og snavs.

Vi opdaterer løbende vores udvalg af Bianco loafers, efterhånden som der kommer nye og smarte styles til. Så er du klar til at tage sommeren med storm? Vi er i hvert fald klar til at klæde dine fødder godt og let på.

Vi leverer inden for ganske få hverdage og med fri fragt ved køb for over 499 kroner.