Bianco støvler

Støvler til vinter. Støvler til pænt. Støvler til den praktiske hverdag. Støvler passer ind til mange formål. Med Bianco støvler kan du klæde dig smart og trendy på, mens fødderne forbliver varme og tørre.

-20%
Original price was: kr. 499,95.Current price is: kr. 399,96.
-50%
Original price was: kr. 499,95.Current price is: kr. 250,00.
-20%
Original price was: kr. 1.199,95.Current price is: kr. 959,96.
-50%
Original price was: kr. 1.199,95.Current price is: kr. 599,95.
-50%
Original price was: kr. 999,95.Current price is: kr. 499,95.
-50%
Original price was: kr. 999,95.Current price is: kr. 499,95.
-50%
Original price was: kr. 999,95.Current price is: kr. 499,95.
-20%
Original price was: kr. 1.199,95.Current price is: kr. 959,96.
-80%
Original price was: kr. 699,95.Current price is: kr. 139,95.
-80%
Original price was: kr. 999,95.Current price is: kr. 199,95.

Smarte Bianco støvler til mænd og kvinder

Går du op i, hvad du har på fødderne, når du tager afsted om morgenen? Det gør vi også. Vi har derfor samlet de lækreste støvler fra Bianco til både mænd og kvinder her på siden, så det er nemt og hurtigt for dig at forkæle dig selv med det, du står og mangler i garderoben.

Vi har støvler i forskellige størrelser og stilarter, med og uden hæl, i læder og skind, med og uden spænder og meget andet. Det er med andre ord den rene opdagelsesrejse, der ligger og venter på dig forude!

Brug gerne vores filter til at sortere ud i vores udvalg af Bianco støvler, så du nemt og hurtigt kan finde dem, der passer til dig og din garderobe.

Bianco støvler til alt slags vejr

Bianco støvler og støvler i det hele taget er et praktisk og fantastisk fodtøj. For de kan bruges, uanset om det er en kølig og solrig forårsdag, en skøn sommeraften eller en regnfuld efterårsdag. Men de tjener også et elegant formål til garderoben, da de kan være med til at højne looket.

Vores Bianco støvler er af god, dansk kvalitet og tilpasser sig din fod hurtigt efter, du tager dem i brug. De har god stødabsorbering og giver dine fødder godt med plads, så de kan ånde og have det dejligt, uanset hvad vejret eller dagen byder på.

Tag gerne et kig på vores smarte støvler til kvinder med hæl, vores flade Bianco støvler til hverdag eller vores lækre støvler i skind til mænd, der gerne vil se godt og smart ud, uanset om den står på møder hele dagen eller en fødselsdag i familien.

Pas godt på dine Bianco støvler og få glæde af dem i lang tid fremover

Bianco støvler er lavet for at blive brugt. Men selvom de er holdbare og af gode materialer, skal de også gerne passes lidt på for at holde sig pæne. Det kan du ved at give dine støvler i læder noget fedt, så de ikke tørrer ud og krakelerer. Vælger du nogle støvler i skind, kan du med fordel imprægnere dem, så de ikke tager imod skidt og snavs med det samme. Giv dem gerne jævnligt, så de forbliver pæne at se på.

Bianco støvler kræver ikke meget pleje, hvis du generelt er opmærksom på at fjerne skidt og snavs og give dem en klud eller børste, når noget har sat sig fast.

Du skal gerne have stor glæde af dine støvler i lang tid fremover. Så kontakt os meget gerne for råd og vejledning om dine kommende støvler.