Sandaler Til Herrer

Hos Damkjær Sko har vi et stort udvalg af sandaler til herrer. Sandaler er nærmest et synonym med sommer, og er i sandheden årstiden hvor fødderne ikke skal pakkes ind. Hos Damkjær Sko elsker vi sandaler, og vi har samlet mange forskellige stilarter i vores sortiment af sandaler til herrer. Vi har alt lige fra traditionelle sandaler til mere moderne sandaler.

Vi er stolte af at være nørder i både fødder og sko. Vi har gennem mange år ekspederet et hav af kunder, både online og fysisk, i at finde de helt rigtige sko eller herresandaler til netop deres fødder. Kontakt os derfor gerne, hvis du har brug for råd og vejledning til dine næste par herre sandaler. Hvis du skulle få brug for sparring eller gode rød angående dit valg af sandaler til herre, kan du med fordel besøge vores butik i Holstebro.

SALE
DKK 299,95
SALE
DKK 299,95
SALE
DKK 529,95
SALE
DKK 639,96
SALE
DKK 249,95
SALE
DKK 99,95
SALE
DKK 99,95
SALE
DKK 99,95
SALE
DKK 719,96
SALE
DKK 225,00
SALE
DKK 639,96

Gå sommeren i møde med et par sandaler til herrer

Slip fødderne fri i et par herre sandaler fra Damkjær Sko. Det er både sundt for fødderne at have sandaler på, og reelt kan du gå i sandaler året rundt – i hvert fald indenfor. Vi har dine næste sommer sandaler til herre, som man både går godt i, og som holder mere end bare et par sæsonener. Hos Damkjær sko forhandler vi herre sandaler i gode materialer, hvor der er kræset for detaljer og nutidens mode. Det synes vi, at dine fødder fortjener.

Sandaler til herre er praktiske på flere måder. De fleste sandaler er hurtige lige at tage på, hvis man skal ned at handle, ud i haven eller måske endda på en lækker tur i skoven. Sandaler sikrer derudover, at fødderne kan ånde, så hverken du eller dine fødder oplever ubehag ved højere temperaturer. Skal du på solferie er de også praktiske at have med hvis du rejser med håndbagage, da de fleste sandaler vejer meget lidt.

Shop herre sandaler fysisk og på webshop

Find inspiration til dine næste herresandaler i vores butik eller på vores webshop – valget er dit. Er du i tvivl omkring herre sandalerne, anbefaler vi, at du besøger vores butik, hvor du både kan se og prøve sandalerne. Køber du på vores webshop tilbyder vi hurtig levering og samme gode priser som i butik.