Dame sandaler

Når tæerne har brug for luft, især i sommermånederne, er sandaler til damer et fantastisk valg. Vi har et væld af forskellige dame sandaler, med hvert sit unikke fokus. Find dem alle her på siden.


Nogle dame sandaler har stor fokus på ergonomi og komfort, mens andre fokuserer mere på stil, detaljer og det visuelle aspekt. Herimellem findes naturligvis de mange dame sandaler, der formår at forene funktionalitet og design i flere forskellige lækre styles og modeller.

Hos Damkjær sko er vi stolte af at kunne kalde os vaskeægte sko- og fodnørder. Vi har mange års erfaring med at parre fødder med korrekte sko, og agter at gøre det så længe vi overhovedet kan. Derfor kan du også med ro i maven kontakte os, fysisk eller online, hvis der skulle opstå behov for vejledning og rådgivning. Du kan fange os i vores fysiske butik indenfor åbningstiden, hvis du har spørgsmål.

Komfortable dame sandaler

Dame sandaler går aldrig af mode. I dag er der meget fokus på, at man også skal kunne have et par sandaler som er komfortable. I vores sortiment finder du komfortable og moderigtige sandaler, hvor sålen typisk er lidt høje, hvilket gør plads til god affjedring. Vi har alt lige fra ikoniske udtryk til farverige og stilrene sandaler til damer. Se fx vores store udvalg af populære Rieker sandaler til damer, der er en sikker vinder blandt vores kunder.

Dame sandaler til enhver anledning

I vores sortiment finder du dame sandaler til enhver anledning. Skal du f.eks. gå langt i dine sandaler finder du sandaler, som er beregnet til at gå længere distancer. Typisk sørger sådan en sandal for at holde bedre på din fod samtidig med, at der er optimal affjedring i bunden. Står du derimod og skal i byen finder du hos Damkjær sko også finere sandaler, som kan bruges til enhver fest.

Shop dame sandaler hvor du vil, når du vil

Hos Damkjær sko er vi fleksible og omfavner forskelligheder på mange forskellige måder. Et er vores varierede og brede sortiment af dame sandaler. Noget andet er, at vi både har en fysisk og online butik. Dette gør det nemt for dig at shoppe når du vil, og uanset hvor du befinder dig. Grib computeren eller din telefon, bestilt direkte derfra og vent på pakken i din postkasse, eller besøg os i Holstebro gågade og få skoene med hjem samme dag.