Rieker Sko

Shop vores store udvalg af Rieker sko. Rieker sko er kendt for deres gode pasform og kvalitet. Hos Damkjaer Sko finder du et kæmpe udvalg af alle de lækre sko fra Rieker uanset årstiden.

-20%
kr. 719,96
-20%
kr. 719,95
-20%
kr. 639,96
-20%
kr. 639,95
-20%
kr. 639,95
-20%
kr. 479,95
-20%
kr. 559,95
-20%
kr. 599,95
-20%
kr. 639,95
-20%
kr. 639,96
-20%
kr. 479,95
-20%
kr. 519,95

Om Rieker Sko

Rieker er en tysk skoproducent, som siden 1874 har leveret fodtøj af utrolig høj kvalitet. Rieker sko henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger, som søger komfort og stil til en prisklasse alle kan være med til. Rieker producere både dame og herre fodtøj til alle årstider, så om det er sneakers, støvler, sandaler mm. er der altid et stort udvalg Rieker modeller at vælge mellem hos Damkjaer Sko. Rieker leverer sko, som man kan holde til at have på hele dagen og stadig føle komfort, uanset hvilken begivenhed skoen skal bruges til, er der kælet med detaljerne for at de skal være komfortable for forbrugerne.

Rieker Sko – Komfort, Kvalitet Og Design

Rieker sko, er kendt for deres gode pasform, tyske kvalitet og smarte designs. Det at kunne gå i en sko, som ikke kun ser godt, men også føles behagelig for din fod hele dagen er Riekers filosofi. Rieker sko kan bruges til alt, om det er til hverdagen, arbejdspladsen eller fester og der laves modeller, som er tilpasset til de forskellige årstider.

Rieker følger altid med i tidens trends, så deres sko er med på moden uanset årstiden, dog laver de også tidsløse klassikere, som altid er på mode. Rieker sko er utroligt lette og vejer næsten ingenting. Rieker er kendt for deres ”memosoft” såler, som de benytter i mange af deres modeller, hvilket gør at det føles som at gå på en sky og dine fødder ikke bliver ømme. Rieker har både sko og støvler med ”Riekertex”, som er markeret på skoene, hvilket betyder at de er vandafvisende og kan holde til ture i skoven og det våde græs, som der tit er i Danmark.

Stort Udvalg Af Rieker Sko Hos Damkjaer Sko

Hos Damkjaer Sko har vi et stort udvalg af Rieker sko, og vi er eksperter indefor netop dette mærke, derfor er du velkommen til at tage fat i os i en af vores 5 butikker eller kontakte os over mobil/e-mail. I Damkjaer Sko store udvalg indefor Rieker Sko vil der kunne findes noget for enhver smag, da udvalget er meget stort. Rieker Sko er en oplevelse, som alle skal have fornøjelsen af at prøve at have på deres fødder. Så kig ind i din nærmeste Damkjaer Sko butik, eller find dem her på vores webshop.

Vi er rigtig glade og stolte af at kunne tilbyde så stort et udvalg af Rieker, der både indeholder Rieker sandaler til damer og herre, Rieker sneakers og meget mere. Vi håber, at du kan finde det du er på jagt efter i vores store udvalg af Rieker sko.