Rohde Sko

Indbegrebet af en behagelig stund for dine fødder finder du med Rohde sko og sandaler. Har du endnu ikke prøvet et par Rohde sandaler, vil du blive glædeligt overrasket. Hvis du har prøvet et par Rohde sandaler, så er det nok derfor, at du i dette øjeblik kigger på dem igen.


Rohde sko findes både til mænd og kvinder, og du kan bære dem hele året rundt, hvis du føler for lidt frisk luft til dine fødder.

Skulle der opstå behov for vejledning om Rhode sko, skal du ikke tøve med at kontakte Damkjær Sko. Vi har et helt hold af fod- og skonørder, der hver dag dedikerer sin tid til, at matche fødder med de helt rigtige sko. Du er altid meget velkommen til at besøge os i butikken i Holstebro, hvor du får personlig sparring af vores medarbejdere.

Rohde – et brand med tysk oprindelse

Den tyske effektivitet overført til komfort og god holdbarhed. Dette er grundlaget for Rohde sko og sandaler, som snart har rødder 100 år tilbage. Rohde sendte deres første sandaler og sko på markedet i 1926, og har siden første kollektion været en verdensomspændende succes.

Sandaler til hele familien med Rohde

Med Rohde findes sandaler til hele familien. Hvor Rohde sandaler til kvinder har et mere feminint udtryk, finder man et mere maskulint udtryk med Rohde sandaler til mænd. Med andre ord er der Rohde sandaler til hele familien, og dermed kan i alle dele den behagelige følelse og komfort med hinanden.

Rohde sandaler holder til at blive brugt

Udover at Rohde sandaler har godt design og er komfortable, så holder et par Rohde sandaler også til at blive brugt. Rohde sandaler holder ikke bare en enkelt eller to sæsoner, som det ses med mange andre sandaler, hvor man simpelthen har trådt dem ud eller slidt dem op.

Køb Rohde sandaler online eller i butik

Køb dit næste par Rohde sandaler online på vores webshop, hvor du finder et stort udvalg af forskellige Rohde sandaler til både herre og damer. Du kan også vælge at besøge vores butik i Holstebro, hvor du har mulighed for at prøve følelsen af disse lækre Rohde sandaler inden du køber et par.