Ecco Sko

Ecco sko er i dag et brand som ligger lunt i de fleste danskeres bevidsthed. Ecco sko blev startet i Bredebro, og i dag ejes Ecco af grundlæggerens datter. Ecco har i dag mere end 1.000 butikker, og Ecco’s sko produceres på koncernens egne fabrikker i Slovakiet, Portugal, Thailand, Indonesien, Vietnam og Kina. Kendetegnet for Ecco har altid været god komfort i pænt design.


Damkjær er drevet af ægte skonørder, der gennem flere år har specialiseret sig en lang række mærker inden for sko, heriblandt Ecco. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for professionelle råd vedrørende køb af blandt andet nye Ecco sko. Besøg vores butik i Holstebro Gågade og få personlig vejledning.

Bredt udvalg af Ecco sko

Hos Damkjær sko har vi et bredt udvalg af Ecco sko til enhver anledning. Vi har alt lige fra damesko, sko til herre og børnesko. Hos Damkjær sko finder du desuden Ecco sko i hav af forskellige farver og stilarter. Vi har Ecco sko til ethvert behov.

Gode materialer danner grundlag for Ecco sko

Har man ejet et par Ecco sko eller sandaler ved man, at kvaliteten er ekstraordinær god. Mange kommer aldrig fra et par Ecco sandaler igen, da mange går rigtig godt i dem. Mange af Ecco’s sko og sandaler laves i læder, hvorfor der er meget god holdbarhed på produkterne. Da læder er et organisk materiale, kan man med fordele give noget læderfedt for at øge levetiden på Ecco produkterne. Kontakt os gerne for råd og vejledning til dine Ecco sko og sandaler.

De første Ecco sko med indfældet varemærke

Ecco var de første til at indfælde deres varemærke i skoen. På den måde blev der dannet et helt nyt marketingskoncept. Du har måske selv set det på stranden, hvor Ecco logoet er trykket ned i sandet. Mange producenter har fulgt Ecco sko trop, og den dag i dag, er der mange med indfældet varemærke.